head_banner_01

Nyheter

Hvordan velge riktig hund for deg

Noen av de mer vanlige kjæledyrene på markedet i dag er kjæledyrhunder, kjæledyrkatter, kjæledyrgriser, hamstere, papegøyer og så videre.

Hvordan velge riktig hund 1

Kjæledyrhunder er også de vanligste kjæledyrene, og de fleste holder dem fordi de er både smarte, søte og lojale. Og det er mange typer hunder, inkludert store hunder, små hunder og forskjellige typer hunder som gjør det vanskelig å velge .

Når du bestemmer deg for å ha en hund, har du noen gang tenkt på hva slags hund du skal ha?

En stor hund eller en liten hund

1. Store hunder:Store hunder kan gi folk en følelse av trygghet.Tidligere holdt folk hunder hovedsakelig for å se huset og beskytte sykehuset, så de er i utgangspunktet store hunder. Hvis du bor alene og mangler en viss følelse av trygghet, kan du holde en stor hund.Stor hund kan gi deg nok følelse av trygghet, slik som en golden retriever eller en labrador er et godt valg.

Men hvis du har en stor hund, må du ha mer plass hjemme. Rommene er for små til å holde store hunder fordi de ikke har nok plass til å bevege seg rundt. Det koster også mer penger å ha store hunder fordi de spiser mer mat til et måltid.

Hvordan velge riktig hund 2
Hvordan velge riktig hund 3

2. Små hunder:Små hunder er generelt mer klamre, små hunder er hovedsakelig for å følge mennesker. Og små hunder ser mer søte ut, enten eldre eller barn ikke vil være redde etter å ha sett det.

Små hunder er mindre destruktive på grunn av størrelsesproblemer, og skadeomfanget er litt mindre. Små hunder tar mindre plass, så de kan stort sett møte alle levevilkår, og små hunder kan spise mindre og bruke mindre mat hver dag. som en søt og livlig hund, bare velg en liten hund.

Hannhund eller hunnhund

Tro ikke at det ikke er noen forskjell mellom hannhunder og hunnhunder, men forskjellen er ganske åpenbar. Utseendemessig er den gjennomsnittlige hannhunden litt større enn hunnhunden.

1. Hannhund:hannhunden er relativt større enn hunnhunden,den vil være mer slem og aktiv, dens kroppsform og hårfarge kan opprettholdes i lang tid, det vil si at utseendet ikke er lett å endre for mye.Men lukten av hannhunden er sterkere enn hunnhunden.Samlet , å oppdra en hannhund krever litt mer tålmodighet.

Hvordan velge riktig hund 4
Hvordan velge riktig hund 5

2. Hund:Sammenlignet med hannhunder vil hunnhund være mer skånsom, når den først har fått en baby, vil kroppen ha noen endringer, ikke se så bra ut som før.

En langhåret hund eller en korthåret hund

1. Den langhårede hunden ser mer edel ut, men det er vanskelig å ta vare på den langhårede hunden.I utgangspunktet må vi gre hundens hår hver dag, noe som vil forbruke mer tid og energi.De vil skure over hele huset, noe som er et veldig nervepirrende problem, og noen rene mennesker er ikke egnet for langhårede hunder.

Hvordan velge riktig hund 6
Hvordan velge riktig hund 7

2. Korthår:Korthårede hunder vil være litt lettere å administrere, trenger bare å stelle håret 2 til 3 ganger i uken, og fenomenet med korthår hunder er ikke så alvorlig, egnet for et renere folk.

Kjære venner, hvis du vurderer de tre ovennevnte aspektene, kan du skaffe deg en hund, offisielt bli en pooper, starte kjæledyroppdrettsveien din.


Innleggstid: Jun-03-2019